Om oss


Irene

Tjena! Jag är född och uppvuxen i Malmö. Har alltid älskat djur, hade katter som liten som sen gick över i tonåren till hästar och jag började tävla hoppning/dressyr i 20 års åldern då jag även skaffa min första hund, en old english sheepdog. När min sista häst blev skadad gång på gång så besluta jag mig för att inte fortsätta med med hästarna längre utan hålla mig till hundarna..

björnrundan_2014

Då hade jag redan Spike min första polarhund. Spike är blandning av schäfer/sibirien husky/alaskan malamute och det var genom han jag kom in på draget och valde alaskan malamuter en ras som passar mig super med sin envishet, mod och självständighet, exakt som jag 😉

2019 bestämde jag för att flytta norr över med min malamute flock.
Jag och hundarna längtade efter mer snö, lugnet och att bo närmare naturen, fjället.


Vi fann vår drömplats i Frostviken som ligger i Jämtland, där bjuder naturen på allt det jag vill ha skog, fjäll och stora sjöar. Här njuter vi nu med fantastisk natur precis utanför vår dörr.

Vill ni göra ett besök här hos oss på kenneln, få guidad vandring i området tillsammans med en malamute eller rent av få en tur med på vår höstträning? Klicka in på sidan UPPLEVELSER för att läsa mer och boka.