Om oss

Hej och välkomna hit

Jag heter Irene och är kennel matte, född och uppvuxen i Malmö. Har alltid älskat djur, hade katter som liten tös som sen gick över i tonåren till hästar och började tävla hoppning/dressyr i 20 års åldern då jag även skaffa min första hund, en old english sheepdog. När min sista häst vart skadad gång på gång så besluta jag mig för att inte fortsätta med med hästeriet utan hålla mig till hundarna..

björnrundan_2014

Då hade jag redan Spike min första polarhund. Spike är blandning av schäfer/sibirien husky/alaskan malamute och det var genom han jag kom in på draget och valde alaskan malamuter då jag tyckte den rasen passa mig bäst.

2019 bestämde vi oss för att flytta norr över, jag och min malamute flock. Det passar både mig och hundarna bättre att bo närmare naturen, fjället och snön. 

Vi fann vår drömplats i Frostviken som ligger i Jämtland, där bjuder naturen på allt det jag vill ha skog, fjäll och stora sjöar. Vill ni göra ett besök på kenneln, få guidad vandring i området tillsammans med en malamute eller rent av få en tur med på vår höstträning? Klicka in på sidan UPPLEVELSER för att läsa mer och boka.