Januari 2017

Dagen innan nyårsafton packa vi in hela flocken och drog uppåt på ett härligt äventyr i norr som skulle visa sig vara mycket bra, givande och lärorikt för oss alla 🙂

– Resan började med 160 mil norrut och målet inställt på träning inför årets första dragmeritering SNÖTRÄFFEN i Överstbyn som malamutekubben anordnade den 6-8 januari 2017. En veckas träning på snö och sen var det dags för DP60 med fem av hundarna (Odin, Louve, Berta, Indra och Wolf)

-Resan fortsatte sedan till några vänner i Älvsbyn med ännu mer träning på snö för alla hundarna, olika varianter av spann och sträckor i underbar snöig natur och mycke kul trixiga spår a la Boel, precis i min smak 😉

-Nästa stop efter det vart Hamra den 20-22 januari och grönladshundklubbens meritering där vi skulle prova lyckan igen på DP60 (Odin, Louve, Berta, Indra och Wolf) och en av hundarna skulle gå DP10 (Odin).

-Sista stopp på resan var Bunkris i Dalarna och ännu mer träning och förberedelser inför resans höjdpunkt VILDMARKSRACET i Nornäs 28-29 januari.

Utdelningen på denna resa har varit fantastisk hundarna har fått godkänt på de dragprov de gjort och det blev en silvermedalj på VILDMARKSRACET.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *