Malamute walk

Vandra med alaskan malamute
Malamuten är en utmärkt hund att gå på tur med.
En klövjeväska packad med mat, dricka och något att sitta på, sen är det enkelt att dra ”ut på tur” i den fina naturen som finns här i Frostviken.

Finna svamp 🍄 och hjortron kanske eller bara njuta av de vackra vyerna tillsammans med en lurvig kamrat. En upplevelse utöver de vanliga i skog och mark tillsammans med en arbetsam glad malamute.

 

Vill ni följa med oss ut på tur välj lämplig upplevelse paket nedan.

MYREN
När vi packat klövjeväskorna och malamuterna är redo så traskar vi iväg.
Denna tur är kort och enkel ca 1,5 km totalt med en lite go fika hemma på gården efteråt. 
En enkel ”malamutewalk” för att känna på hur det kan var att ha en hund med sig ut på tur, passar dig som är ny på det här men att vandra och ha en arbetandemalamute med som sällskap eller dig som vill lära känna en av malamuterna i flocken lite mer. 

  • Pris 300:- vuxen (över 16 år),150:- barn (under 16 år)
  • Tid ca 1,5 h
  • Kaffe/te/saft och hembakad kaka


LIFTEN
Denna tur är längre och mer krävande än ”Myren” vi startar hemma på kenneln med att bekanta oss med malamute flocken, väljer ut lämplig tur kamrat, packar klövjeväskorna och gör oss redo för turen.

Väl iväg så börjar turen lite enkelt på grusväg uppåt, som sen övergår till mer skogsväg/stig och det bli ett lite brantare parti där du förhoppningsvis får draghjälp uppför av ditt malamute sällskap, väl uppe för branten är det endast en kort bit bort till de ställe vi ska avnjuta lunchen hundarna burit med sig. Denna tur guidas av kennelmatte.

  • Pris vuxen 600:- (över 16 år), 250:- barn
  • Tid ca 4h
  • Lunch med delikatesser från Frostviken

UTSIKTEN 
Denna tur är mer brant men kortare än än ”Liften” och här möts vi upp några km från kenneln. För de som önskar kan vi först träffas på kenneln för att bekanta oss med malamute flocken, välja ut lämplig tur kamrat, packar klövjeväskorna och gör oss redo för turen.

Väl iväg så börjar turen väldigt brant där du förhoppningsvis får draghjälp uppför av ditt malamute sällskap väl uppe är det en väldigt fin utsikt över frostviken, vi går en kort bit över ris och sten till de ställe vi ska avnjuta lunchen hundarna burit med sig. Denna tur guidas av kennelmatte.

  • Pris vuxen 550:- (över 16 år), 250:- barn
  • Tid ca 3h
  • Lunch med delikatesser från Frostviken

Tillgängligt på helger vår/sommar/höst 
Välj lämpliga skor som tål att vandra på våta områden och medtag myggmedel eller myggnät.

För mer information kan du alltid maila till milesofsmile@milesofsmile.se

* Väderförhållanden eller andra omständigheter kan medföra ändringar i programmet.

Kalendern laddas...
Powered by Booking Calendar
-
Tillgänglig
 
-
Bokad
 
-
Reserverad