Malamute walk

Vandra med alaskan malamute
Malamuten är en utmärkt hund att gå på tur med.
En klövjeväska packad med mat, dricka och något att sitta på, sen är det enkelt att dra ”ut på tur” i den fina naturen som finns här i Frostviken.

Finna svamp 🍄 och hjortron kanske eller bara njuta av de vackra vyerna tillsammans med en lurvig kamrat. En upplevelse utöver de vanliga i skog och mark tillsammans med en arbetsam glad malamute.

Vill ni följa med oss ut på tur välj lämplig upplevelse paket nedan.

PIREN
När vi packat klövjeväskorna och malamuterna är redo så traskar vi iväg.
Denna tur är kort och enkel ca 3 km totalt med en lite go fika på vägen i ett vindskydd med fin utsikt över kvarnbergsvattnet.
En enkel ”malamutewalk” för att känna på hur det kan var att ha en hund med sig ut på tur, passar dig som är ny på det här men att vandra och ha en arbetandemalamute med som sällskap eller dig som vill lära känna en av malamuterna i flocken lite mer.

  • Pris 350:- vuxen (över 16 år), 150:- barn (under 16 år)
  • Tid ca 2h
  • Kaffe/te/saft och hembakad kaka


LIFTEN
Denna tur är något längre och mer krävande än ”Piren” vi startar hemma på kenneln med att bekanta oss med malamute flocken, väljer ut lämplig tur kamrat, packar klövjeväskorna och gör oss redo för turen.

Väl iväg så börjar turen lite enkelt på grusväg uppåt, som sen övergår till stig och en liten bit över myrmark. Väl över den lite blöta delen så blir det ett lite brantare parti där du förhoppningsvis får draghjälp uppför av ditt malamute sällskap, väl uppe för branten är det endast en kort bit bort till de ställe vi ska avnjuta lunchen hundarna burit med sig. Denna tur guidas av kennelmatte.

  • Pris vuxen 750:- (över 16 år), 550:- barn
  • Tid ca 4h
  • Lunch med delikatesser från Frostviken
Kalendern laddas...
Powered by Booking Calendar
- Tillgänglig
 
- Bokad
 
- Reserverad

För mer informatilon kan du alltid maila till milesofsmile@milesofsmile.se

* Väderförhållanden eller andra omständigheter kan medföra ändring i programmet.